Boken är publicerad!

Inser att jag inte har skrivit om det! Men så är det, boken är publicerad, Karne – Skriet från häxberget finns nu att köpa från de flesta online-butikerna. Nedanför bilden hittar ni direktlänkar.

Borde ha haft er releaseparty, men det är lite svårt när jag är i Schweiz, dessutom har inte jag fått några böcker ännu, men de är på väg! Ska vara i butiken på grannorten, som säljer svenska saker, en hel lördag i juni. Ska bli mycket spännande!

Så vad ska jag göra nu? Jag har redigerat färdigt första delen, den nya versionen, av Azoria och skickat till tre testläsare. Nu är frågan, ska jag redigera andra delen, redigera fortsättningen på Karen, skriva en till novell eller fortsätta på feelgood romanen? Hm, det återstår att se vad det blir.

Nu hoppas jag att Karne hittar till många läsare! Den är inte tung så det är perfekt att ta med sig den i ryggsäcken, i matsäckskorgen, i hängmattan, i båten, i husvagnen eller på flygresan. 😉
En fin recension hittar ni hos Svenska Böcker.

Beställ den hos Whip Media, Adlibris eller Bokus.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *