Testläsare

Så har de droppat in, ”recensioner” från testläsare, både på min första novell samt ett manus som ligger mig mycket varmt om hjärtat. Positiv och mycket givande feedback har jag fått som jag nu ska bearbeta och använda när jag redigerar novellen. När man skriver ett bokmanus / novell blir man lätt blind för sitt eget manus. I mitt huvud vet jag ju exakt hur karaktärerna tänker, hur de ser ut, vad de vill och hur miljön ser ut där de är. Det är dock lätt att man glömmer att beskriva det. och därför är det så viktigt med testläsare. Att få reda på hur de ser karaktärerna, om jag har beskrivit dem på sätt som gör att andra förstår, och om platser, natur, byggnader osv. uppfattas så som jag har tänkt mig.
Tack till er som testläst, det är guld värt!

Produktionen av min andra bok är igång. Jag har redan gjort en e-bok av den, men vill först släppa den som fysisk bok och det tar lite tid att få till det. Första gången som jag gör allt själv, mycket att lära om bokdesign, men samtidigt jättekul. Så höll ögon och öron öppna, snart finns en ny bok att läsa. 🙂

1 reaktion på ”Testläsare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *