Azoria – Rubinprinsessans återkomst

Mira är en snart trettonårig tjej som älskar historier om alver, dvärgar och drakar. Det som hon tycker bäst om är att hitta på historier tillsammans med pappa. Men en dag är pappa försvunnen. Kvar lämnade han en porslinsälva åt Mira och ett brev, skrivet med konstiga tecken, till mamma. Sen börjar det hända mystiska saker. Någon hänger saker i hennes hunds halsband när de är i skogen och hon finner en lapp skriven på ett konstigt språk. Lappen leder Mira på hennes livs äventyr och hon är inte den hon trodde att hon var.

1-azoria

 

Finns att köpa som e-bok hos Miramirs förlags shop och i bokform hos cdon.com, bokus.se, adlibris.se.

Recensioner av Azoria  – Rubinprinsessans återkomst

Från bokus.com

”Läsgodis för fantasislukande ungar. En spännande saga med alla ingredienserna – det onda och det goda, drakar, telepatiska hundar, krigande alvriken, en tuff tjej som huvudperson…Nu är alver och prinsessor inte min grej men för dem som älskar dem har denna bok en hög mysfaktor.
Rhuddem Gwelin, förattare till ‘The Merlin Chronicles'”

Agnes Bokblogg

Jag tyckte om den här boken! Historien kom igång direkt och det gjorde att det blev spännande att direkt. En annan sak som gjorde att jag ville fortsätta läsa boken var cliffhangers.

Boken var väldigt tjock, nästan 700 sidor. Det tror jag kan avskräcka många att läsa den. I början tyckte jag att vissa händelser kändes lite korta och man förstod inte så mycket. Men när jag hade kommit in i boken rullade det på och jag tyckte att det var alldeles lagom utdraget. Jag tror nog att man skulle kunna korta ner boken lite, men samtidigt var det nästan aldrig tråkigt att läsa. Det hände saker hela tiden.